Thursday, January 29, 2009

Mumsie in Wellington....

  1. tapi tak leh nak enjoy sangat coz meeting dari pagi sampai petang...kedai tutup kul 5.00!!

  2. tapi sempat enjoy minum kopi di cafe-cafe berdekatan




  3. and sempat take walks dekat-dekat hotel. dah lama Mumsie tak jalan kaki ke mana-mana. Its nice to walk here. Angin kuat so temperature is cool

  4. and discovering banyak nya restoran mesia kat sini! so far, i've seen about 8 of them tapi Mumsie tak masuk pun. Tak bestlah jalan jauh-jauh tapi makan kat restoren mesia kann...

  5. tak shopping. cuma beli t-shirts for people back home and stephanie meyers' new moon for moi. barang-barang kat sini mahal! kasut paling bodoh pun about 99NZD. about RM200 lebih tu! tapi abah dapat laa dia punya ALL BLACK's ori shirt...

  6. suka orang2 kat sini. Very friendly dan tersangat helpful. Service di mana-mana pun very good.

  7. Malangnya airport kat Auckland macam hampessss!! kena check out bag...go through immigration and custom...then heret bag(s) to the domestic terminal and check in allllll over again untuk ke wellington! so, note to self: kalau kena datang lagi, go via sydney!

  8. wishing i can see the beautiful part of NZ that people has been telling me about...tapi tak der chan la nampaknya kali ni. tak sempat!! yang sempat cuma ini...




2 comments:

Ezza Aziz said...

best nye,walau pun pegi meeting dapat gak lawat tpt orang.

nak tgk macamana la rupa nya kasut paling bodoh tu...heheeh

Superwomanwannabe said...

mumsie...selamat selamat di sana....

lovely place , kan..i always nak pergi...