Friday, December 19, 2008

Berita Norman untuk Zetty

So Zetty...surely you read about how the court had to tangguh proceeding to allow for Norman "tenangkan diri"...what do you think!

Mumsie rasa nak bergolek golek ketawa...komedi terbaik mengalahkan los dan faun!!! siap rasa macam nak jalani hukuman mati lah konon...oh puhleeeeasssse!!!


tapi siang tadi Mumsie terdiam. SOmeone was telling me about his boss who has taken long leave to take care of her ailing husband. So I go and say..."see...pompuan siap amik leave nak jaga husband...if situation is reversed, would the husband the same?" that someone said...what about erema yang mintak cerai from seri bayu tu???

alamak...how? but me thinking...Mr bangkai sure happy Mumsie kena tanya that question!

3 comments:

Ezza Aziz said...

ni kunjung balas dari akak.
apa yang rock nya...heheh..biasa biasa jer...tulis apa yang teringat jer...tak da protokol...hahaha
jenguk2 la kesini selalu ya!!

Zetty said...

norman siap nangis tau time proceeding tu. hahahahha.

now dgr dah berbalas kunjungan ke kota tinggi, tak lama lagik makan nasi minyak ler kita ;)

citer pasal erema tu kan, hmm, donno which version nak percaya. both sides are pointing fingers. panas.

best kan layan2 gossip guilty pleasure ni. haha.

oh, happy new year mumsie!!

bangkai said...

Mumsie

Norman nangis tu is to be expected lah... after all, diakan pelakon - so berlakonlah dia. But hang on a minute - Abby tu pun pelakon, kan?

Erama and Sri Bayu? I'm going to need some time to find out who these people are and what happened.

Happy New Year, Mumsie